Programajánló

Panasonic az IFA 2018 szakvásáron

Közzétéve itt: programajánló

•    Az elmúlt évszázad sikereit ünneplő Panasonic izgatottan tekint az elkövetkezendő száz év innovációi elé
•    A Panasonic bemutatja a „jövő otthona” koncepciót a legújabb IoT-, AI- és robottechnológiákkal
•    A látogatók személyesen ismerkedhetnek meg a legújabb termékekkel és számos interaktív programban vehetnek részt

Berlin, 2018. augusztus 28. - A Panasonic az IFA 2018 5,2a/b csarnokában ismerteti legújabb izgalmas termékeit és technológiáit.

Az idén százéves évfordulóját ünneplő Panasonic a „Jobb életért, Jobb világért” filozófia jegyében tervezett termékeit és megoldásait mutatja be felhasználóinak.

A vállalat egyben izgatottan tervezi már az elkövetkező száz év innovációit is.

A Panasonic stand idén teljes egészében az élményekről szól majd rengeteg interaktív programmal, ahol a látogatók kipróbálhatják és tesztelhetik az újdonságokat.

A sajtótájékoztatók legfontosabb hírei folyamatosan elérhetőek lesznek a Panasonic IFA honlapján a www.panasonic.com/ifa oldalon, és a teljes sajtómappa letölthető innen: www.panasonic.eu/IFApress2018.

Fő bemutatók a Panasonic standokon

Otthonunk evolúciója

A Panasonic stand egyik fő látványossága idén az a kiállítás, amely bemutatja otthonaink múltját, jelenét és jövőjét.

A berendezett otthon kiállítóterében megtalálhatók azok az úttörő technológiák és termékek, amelyek az elmúlt évszázadban forradalmasították és élménytelibbé tették a hétköznapokat.

Így juthatunk el az első kettős villamos foglalattól napjaink IoT (Internet of Things) technológiájához.

Az otthon kiállítóterén kívül a látogatók előtt körvonalazódnak majd a Panasonic ökobarát technológiái is.

Ezek közé tartoznak az olyan tiszta energetikai megoldások, mint az okos közlekedésben használandó lítium-ionos akkumulátorok vagy az okos energiaellátásban résztvevő nappanelek.

A standon bemutatkoznak a tisztább és környezetbarátabb vízmelegítési és fűtési megoldások, amelyek a Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúit és a FuelCell technológiát alkalmazzák.

A kiállított lakásban egy új, személyre szabott élményt is kialakítottak, amellyel a lakóterek minden eddiginél kényelmesebbé tehetők.

A legújabb IoT-technológia összekapcsolja a különböző készülékeket a Google hangvezérléssel működő Panasonic GA10 okoshangfal, valamint a különböző érzékelők segítségével.

Az IoT, az AI (Mesterséges Intelligencia) és a robottechnológia fejlesztésével a Panasonic olyan környezetet alkot, amely teljesen új szintre emeli az étkezés élményét.

Készüljünk fel az utazásra, amellyel előre repülhetünk az időben, hogy betekintést nyerjünk, milyen újdonságok várnak ránk pár év múlva!

Az IntelligentKitchen okoskonyhában a Cooking Partner főzősegéd mutatja be azokat az ételkészítési technológiákat, amelyek jelentősen megkönnyítik a személyre szabott fogások előkészületeit, továbbá egyszerűvé és felhasználóbaráttá teszik a sütés-főzést.


Panasonic TV

A stand televíziós területén a Panasonic legújabb televíziómodelljei mutatják be a hollywoodi stúdiókkal folytatott nagy múltú és szoros együttműködést, amelynek eredménye a ma elérhető legpontosabb OLED képernyő.

Itt mindenki számára világossá válik, miért a Panasonic televíziókat használják legszívesebben a hollywoodi filmes szakemberek.

A látogatók számára megtekinthető lesz, hogyan használják ezeket a képernyőket a legújabb kasszasiker filmek utómunkálatainál, hogy azután mi is az alkotók eredeti elképzeléseihez hűen nézhessük meg ezeket a filmeket.

A folyamatosan bővülő Panasonic OLED TV-választék FZ-sorozatának készülékein a résztvevők megtapasztalhatják, mit nyújt a HDR10+ technológia, amely a következő generációs képernyőkön gondoskodik az optimális képminőségről.

Belülről fakadó szépségükkel téged is lenyűgöznek majd a Panasonic új televíziókészülékei.

A látogatók egészen közelről ismerkedhetnek meg az új, rugalmas televízióállvány prototípusával és az Art of Glass formanyelv szépségeivel.


Otthoni audiovizuális termékek

A Panasonic standon látható lesz, hogyan vezérelhetők beszédhanggal a televíziók, valamint a legújabb audio- és videótermékek a vezeték nélküli SC-GA10 hangfalrendszer segítségével.

Az otthoni audiovizuális termékek kiállításán egy hangzásélmény bemutató is lesz HTB hangprojektorokkal és UA mikro Hi-Fikkel, valamint egy relaxációs terület is várja a látogatókat, ahol kipróbálhatóak a HD605 zajcsillapító fejhallgatók.

Semmiképpen ne hagyja majd ki az UHD Blu-raylejátszókat, élükön az UB9000 modellel!

Az UB9000 referenciaszintet jelent kép- és hangminőségben is.

Nem véletlenül tüntették ki idén ezt a modellt EISA-díjjal a „High-End UHD Blu-raylejátszó” kategóriában.

Digitális képalkotás

Ezen a standterületen mutatkoznak be a legújabb prémium termékek, köztük a G9, a GH5 és a GH5S, de interaktív tesztelésre is lehetőség lesz.

Egy versenyautós sarkot is berendeztek, hogy témában se legyen hiány.

A tematika egyik fénypontja a nemrég bemutatott DMC-LX100 II, amely az elismert DMC-LX100 prémium kompakt fényképezőgép utóda.

A formáját az LX100-tól örökölte, de a pixelszám 21,7 megapixelre nőtt, ráadásul további fókuszválasztási funkciókat is kapott, hogy a fotózás szerelmeseinek még jobb élményben lehessen részük fényképezés közben.

A látogatók „hegymászós” környezetben fotózhatják magukat, és a lélegzetelállító képeket a helyszínen kinyomtathatják, hogy azután magukkal is vihessék őket.

Testápolás

A vendégek megismerkedhetnek a Panasonic „otthoni szalonélményével”,a testápoló termékek teljes palettáját kipróbálhatják.

Megtapasztalhatják, hogyan működnek az új borotvák, orrszőr- és szakállvágók, a szépségápolási szakértőktől pedig megtudhatják, melyek a legújabb tippek a mindenre kiterjedő szépségápolásban.

Konyhai kisgépek

A standról természetesen nem hiányozhatnak a legújabb konyhai kisgépek sem élükön az új Slimline mikrohullámú sütővel.

Minden látogató átélheti az ExperienceFresh élményét miközben ínycsiklandó és egészséges ételeket főzhetnek és kóstolhatnak.

A legizgalmasabb készülék a ropogós héjú kenyeret készítő „Croustina” SD-ZP2000 kenyérsütő, amelyet kifejezetten az európai igények kiszolgálására terveztek Európában.

Csak kövesse a friss kenyér illatát, és harapjon bele a ropogós pékremekekbe!

Telekommunikáció

A digitális vezeték nélküli DECT telefonok és az idősebb felhasználók számára kialakított mobiltelefonok teljes választéka megtekinthető lesz ezen a standterületen.

Technics

A megújult Technics márka legjava, a modern kor számára tervezett, Premium-classaudiotermékek lesznek itt láthatók.

A Technics Premium-class rendszereit a vájt fülű zenerajongóknak tervezték, teljes körű szolgáltatást nyújtó kialakítással, szemet gyönyörködtető külsővel és a modern életstílus igényeinek megfelelő csatlakoztathatósági opciókkal.

Az új, stílusos, vezeték nélküli OTTAVA S (SC-C50) hangfal felvonultatja a Technics egyedülálló digitális és akusztikai technológiáit, hogy elképesztő zenei hangzással kápráztassa el a hallgatóságot.


A Panasonicról
A Panasonic Corporation vezető szerepet tölt be a világon a szórakoztató elektronikai, építő- és autóipari ágazatok, valamint a B2B vállalkozások számára kidolgozott különféle elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében.

A vállalat, amely 2018-ban ünnepli alapításának századik évfordulóját, ma már 591 leányvállalatot és 88 társult vállalatot működtet világszerte.

A 2018. március 31-én zárult pénzügyi évben 61,4 milliárd eurós konszolidált nettó árbevételt ért el.

A vállalat különböző részlegei egymással együttműködve keresik az innovációval létrehozható új értékeket, hogy jobb életet és jobb világot teremtsen vásárlói számára.

További részletekért látogass el a http://www.panasonic.com/global weboldalra.

Nyomtatás