Fotós hírek

Új Olympus zoomobjektív kivételesen kompakt méretben és könnyű kivitelben

Közzétéve itt: Hírek

Bemutatkozik az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO: Kiemelkedő gyorsaság és agilitás, bármilyen fotós feladat esetén

2020. február 12, Hamburg –A márka ígéretéhez híven, miszerint minden fotóst meg kell szabadítani a nehéz felszerelés béklyóitól, az Olympus ma bemutatja a világ legkompaktabb és legkönnyebb csúcsteljesítményű standard zoom objektívjét fix rekeszértékkel.1
Az új M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO kiemelkedő optikai teljesítményt kínál minden gyújtótávolságnál – így éles képeket garantál a képszélekig – emellett időjárásálló, rendkívül kompakt és könnyű kivitellel büszkélkedhet.

Az átlagos cserélhető objektíves rendszerekhez képest fele akkora mérettel és tömeggel jellemezhető Olympus rendszer hatalmas előnye a lenyűgöző mobilitás.

A nagy felbontású és nagy teljesítményű objektívek, valamint a rendkívül hatékony képstabilizátor rendszer tűéles, csúcsminőségű fotók és videók készítését teszi lehetővé a legkülönfélébb helyeken és helyzetekben.

Kategóriájában a világ legkompaktabb objektívjeként az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO tökéletesen illik az M.Zuiko PRO sorozat lenyűgöző kínálatába.

Nagy teljesítményű standard zoom-objektív, amely a világ legkompaktabb és legkönnyebb kivitelével büszkélkedhet – a nagyszerű mobilitás érdekében
Az új M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO optikai konfigurációját az ED 12-40mm F2.8 PRO objektívből örökölte, mely kiváló felbontásáról ismert.

Az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO speciális lencséinek hatékony elrendezésével a világ legkompaktabb és legkönnyebb kivitelét érte el, mely a (35mm ekvivalens értékek szerint) 24mm nagylátószögtől a 90mm gyújtótávolságig kiváló teljesítményt nyújt.

A könnyű kis objektív gyors és precíz autofókuszt biztosít bármilyen téma esetén.

olympus, objektív

A por-, csepp- és fagyálló konstrukció 9 tömítésből álló rendszerrel véd a környezeti hatások és az időjárás viszontagságai ellen – így akár esőben, vagy zord körülmények között is nyugodtan, csak a felvételek kompozíciójára összpontosítva készíthetünk fotókat és videókat.

Fix rekeszérték a teljes zoomtartományban és nagy felbontás a képszélekig

Az aszférikus lencsék hatékony elrendezése, valamint a ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) bevonat alkalmazása – mely kiváló képalkotó teljesítményt garantál – látványosan küszöböli ki a torzítás, a szellemkép és a becsillanás hatásait, így éles, kiváló rajzolatú és nagy felbontású felvételek készítését teszi lehetővé.

A képszélek fényveszteségének csökkentésével a kép sarkaiban is tiszta részleteket kapunk.

Mivel a legnagyobb rekeszérték a teljes gyújtótávolság-tartományban azonos, így az expozíció vezérlése jóval egyszerűbb zoom használata és videofelvételek készítése közben is.

Nagyszerű makrók 0,25x legnagyobb nagyítás mellett (35mm ekvivalens érték: 0,5x)

Az objektívet használó fotós intenzív makró-élményt élhet át 0,25x legnagyobb nagyítás mellett (35mm ekvivalens érték: 0,5x)a teljes zoomtartományban!

A legkisebb fókusztávolság 12 cm nagylátószög mellett és 23 cm a tartomány tele-végénél, így a makró felvételi lehetőségek széles skáláját biztosítja –például a nagylátószögű makrófelvétel lehetőségét, mely széles háttérrel hangsúlyozza a különleges perspektíva hatását, vagy a telemakrót, mely jelentős háttér-életlenítéssel segít az elképzeléseink megvalósításában.

A változatos makró effektek sorát gyarapítja a Focus Stacking  funkció, mely egyetlen képet készít - még a fényképezőgépben - a kompozíció előterétől a háttérig lenyűgöző mélységélességgel, éles részletekből.

A részletek több, eltérő élességállítással rögzített felvétel kombinációjával alkotnak egy tökéletes képet.

Elérhetőség – árak

Az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO objektív március végétől, fekete színben,214.990. Forint

ajánlott fogyasztói áron  érhető el.

Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az ED 12-45mm F4.0 PRO is ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható – ehhez mindössze a MyOlympus rendszerébe kell regisztrálnunk:http://my.olympus.eu


Olympus kiegészítők kínálata (opcionálisan elérhető)

Az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO egy több mint húsz M.Zuiko objektívből álló sorozat legújabb tagja.

Ezek az objektívek bármilyen Olympus OM-D és PEN fényképezőgéppel kompatibilisek, továbbá minden olyan, más gyártótól származó fényképezőgéppel is, melyek a Mikro-NégyHarmad (Micro Four Thirds) rendszer szabványainak megfelelnek.

Az Olympus ezen kívül a kiegészítők igen széles és változatos skáláját kínálja, a pontosan méretre szabott tokoktól és objektívzsákoktól kezdve az elektronikus vakukon át a hangrögzítőkig, mikrofonokig és az ingyenes képszerkesztő, illetve munkafolyamat-menedzsment programokig – mint például az okostelefonokra fejlesztett OI.Share, vagy az Olympus Workspace.

További információ

Nyomtatás