Fotós hírek

Akár 5x-ös zoom az Olympus FE sorozat legújabb modelljeivel

Közzétéve itt: Hírek

 

 

Az Olympus FE sorozatú fényképezőgépek rendkívüli felhasználóbarát tulajdonságaikról, kiváló képi eredményeikről és kedvező áraikról ismertek. A legújabb kollekció új funkciókkal bővülve őrzi tovább ezt a hagyományt. A modellválaszték 5x-ös zoomig terjed nagylátószögű teljesítménnyel, az új FE sorozatú fényképezőgépekkel több látható és több valósítható meg. Mindemellett 8 megapixeles felbontás gondoskodik arról, hogy minden részlet kifogástalanul legyen megörökítve, miközben további vágási lehetőséget biztosít. A nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően a képek pillanatok alatt egyszerűen megkomponálhatóak és rögzíthetőek. Az új Olympus FE modellek februárban kerülnek az üzletek polcaira.

Szinte hihetetlen, hogy ez egy alapkategóriás készülék
A figyelemre méltó teljesítményt kompakt formával ötvöző Olympus FE-310 FE-340 és FE-350 magas színvonalú funkciókkal bővíti az alapkategóriát. Az új, több színben elérhető, „egy gomb, egy funkció” működési elven alapuló fényképezőgépek használata szórakoztató és egyszerű, valamint lehetővé teszik, hogy az intuíció által szülessenek a képek. A menü 38 nyelven érhető el, amely egyedülálló, ezáltal a kezelés bármilyen nyelven gyerekjáték.
A nagy zoom teljesítményű, precíziós Olympus optika kiváló képminőséget garantál. Mindemellett egyéb integrált funkciók, mint például Szuper Makró üzemmód teszik ezt az elérhető áron beszerezhető sorozatot kiváló választássá.

FE-350
A világos, 4x-es nagylátószögű zoom optikás (35 mm-es megfelelője 28-112 mm) FE-350 közelebb hozza témát, míg a kompakt fényképezőgépek rugalmasságát és Olympus objektívminőséget garantálja. A nagyméretű 7,6 cm átmérőjű LCD kijelző kiváló megjelenítési, komponálási, illetve ellenőrzési lehetőséget kínál. A mutatós – ezüst illetve fekete színű – váz 8 megapixeles szenzort rejt, ami a ragyogó, élethű és káprázatos minőségű felvételeket biztosít.

FE-340
Lépjen tovább, és kerüljön közelebb az FE-340 modellel. Az 5x-ös zoom (35 mm-es megfelelője 36-180 mm) segít oda kerülni, ahová szeretne. Az ultra-vékony fém váz négy kifejező ezüst, fekete, kék és rózsaszín színben kapható, mutatós és kompakt fényképezőgép elbűvölő tartalom egy táskában vagy zsebben. Mindemellett az integrált Arcfelismerő technológia mindenkor gondoskodik a csodálatos expozícióról és képélességről, míg a 8 megapixel és a nagyméretű, 6,9 cm átmérőjű LCD részleteiben jeleníti meg a képeket. A felvételi körülményeknek megfelelően 18 expozíció-vezérlési program választható.

FE-310
Az FE-310 modellel többet kap a pénzéért. A fényképezőgép nagyteljesítményű, 5x-ös zoom objektívje (35 mm-es megfelelője 37-185 mm) egyenesen az események középpontjába juttatja. A jelentős, 8 megapixeles felbontás gondoskodik a képek részletességéről, továbbá lehetőséget kínál hanggal rögzíthető filmfelvételek készítésére. A 6,4 cm átmérőjű LCD kijelzőnek köszönhetően mindig kényelmes és megbízható módon komponálhatja meg a fotókat, bárhol legyen is.
Az Olympus FE sorozat új tagjai, az FE-310, FE-340 és FE-350, februárban kerülnek az üzletek polcaira.

Fő jellemzők:

FE-310

 

FE-340

 

FE-350

 

Az FE-310, FE-340 és FE-350 közös jellemzői

 

* 35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva

Nyomtatás