Fotós hírek

A Canon négy új multifunkciós PIXMA nyomtatót és szoftveres megoldásokat jelentett be

Közzétéve itt: Hírek


Magyarország, 2012. augusztus 7. – A Canon ma négy tintasugaras, multifunkciós PIXMA nyomtatót jelentett be, amelyekhez a nyomtatási élmény javítása érdekében új szoftverek is társulnak. Az új PIXMA MP230, MG2250, MG3250 és MG4250 modelleket az internetről származó dokumentumok nyomtatásához, illetve fotólabor minőségű képek otthoni előállításához optimalizálták.


A nyomtatók a PIXMA modellek közül elsőként tartalmazzák a My Image Garden nevű szoftvert, – amely a Canon PIXMA nyomtatóihoz elérhető összes korábbi szoftvert egyetlen, könnyen kezelhető felület alá gyűjti. Az intuitív szoftver egy sor új, továbbfejlesztett, felhasználóbarát funkciót tartalmaz, mint például az automatikus javaslat, az automatikus elrendezés és az arcfelismerés.

 


A nyomtatók emellett kompatibilisek a Canon Print Your Days nevű új PC-s Facebook-alkalmazásával is, amelynek célja, hogy a Facebookról egyszerűen lehessen fényképeket nyomtatni egy Canon PIXMA nyomtatón, egyéb szoftverek nélkül. Az alkalmazásban olyan eszközök is találhatók, amelyek segítségével egyedi kollázsnyomatok készíthetők, egy oldalon maximum öt fényképpel. Egy sor stílus- és szerkesztési lehetőséget is felkínál, amelyekkel nyomtatáskor további kreatív „csavarokat” adhatunk a képekhez.


A CREATIVE PARK PREMIUM , a Canon üdvözlőlapok, naptárak, nyomtatható papírfigurák és levélpapírok letöltésére és nyomtatására szolgáló ingyenes erőforrása szintén elérhető a My Image Gardenből, és egy új, könnyen kezelhető fényképválasztó folyamat is került bele, amellyel egyetlen felhasználói felületen jeleníthetők meg, tölthetők le és nyomtathatók ki a képek. Új tartalom is elérhető például a National Geographic-tól és a NASA-tól, többek között gyönyörű képek, például naptárak nyomtatásához, valamint egy sor kinyomtatható sablon, amelyekből űrsiklómodellek készíthetők.


Mind a négy új PIXMA nyomtatóban az automatikus kikapcsolás mellett az automatikus bekapcsolás is beállítható, így gyorsan, kényelmesen indítható a nyomtatás lekapcsolt állapotból. A dokumentumok és fényképek vezeték nélküli készülékekről is egyszerűen elküldhetők és kinyomtathatók, anélkül, hogy előtte kézzel be (vagy nyomtatás után ki) kellene kapcsolni a nyomtatót. Az új PIXMA modelleken rendelkezésre álló csendes mód pedig a csendesebb nyomtatás élményét kínálja.


PIXMA MP230
Az új PIXMA MP230 egy igen kedvező árú multifunkciós készülék, nyomtatási, beolvasási és másolási funkciókkal. Tökéletes választás első nyomtatónak, diákoknak és egy otthoni nyomtatót kereső fiatal családoknak. Elegáns, mattfekete külsejével és kompakt méretével a nyomtató minimális helyet foglal csak az asztalon, és ISO ESAT 7,0 kép/perc sebességet kínál monokróm, és 4,8 kép/percet színes nyomtatás esetén.
Az MP230 kiváló minőségű dokumentumokat állít elő 4800 dpi nyomtatási felbontásával és a Canon FINE tintakazettáival; de a gazdaságos XL méretű kazettákat is tudja használni. Az MP230 a ChromaLife100+ rendszer tartósságát kínálja az eredeti Canon papírok és tinták használata esetén: sokáig nézegethető, gyönyörű fényképeket.


PIXMA MG2250
A új MG2250 egy versenyképes árú multifunkciós készülék nyomtatási, beolvasási és másolási funkciókkal, valamint egy hétszegmenses LED-kijelzővel. Az MG2250, amely tökéletes választás mindazok számára, akik egy kompakt, megfizethető árú nyomtatót keresnek személyes használatra, a Canon helytakarékos, a tintapatronok és a papír gyors cseréjét lehetővé tévő FastFront megoldását kínálja.
A PIXMA MG2250 ISO ESAT 8,4 kép/perc sebességgel nyomtat monokróm, és 4,8 kép/perccel színes nyomatok esetén. A 10x15 cm-es szegély nélküli fényképeket mintegy 44 másodperc alatt képes kinyomtatni. Másoláskor és nyomtatáskor a felhasználók kiválaszthatják, hogy akarnak-e 2 vagy 4 oldalt nyomni egy papírra, ezzel csökkentve a kinyomtatott lapok számát nagyobb dokumentumok esetén, ezzel hozzájárulva a papír- és tintafogyasztás költségeinek mérsékléséhez.
A MG2250 a Canon FINE tintakazettáit, valamint a gazdaságos XL méretű kazettákat is fogadni tudja. Legfeljebb 4800 dpi felbontással nyomtat, és a ChromaLife100 rendszer előnyeit kínálja: minőségi, tartós fényképeket.


PIXMA MG3250
A PIXMA MG3250 az MG2250 összes funkciójával rendelkezik, de gyorsabban nyomtat: 9,2 kép/perccel monokróm és 5,0 kép/perccel színes képek esetén. Az MG2250-ben ezenfelül beépített Wi-Fi kapcsolat is van, valamint az ingyenes okostelefon- és táblagép-alkalmazás fényképek nyomtatásához és beolvasásához még nagyobb rugalmasságot kínál az otthoni nyomtatás terén. A környezettudatos felhasználók szeretni fogják az MG2250 automatikus kétoldalas nyomtatását, amellyel a papírköltségek akár meg is felezhetők.


PIXMA MG4250
A PIXMA MG4250 egy funkciókban bővelkedő, multifunkciós tintasugaras készülék. 6,2 cm-es színes TFT-kijelzőjével egyszerűen lehet nyomtatni számítógép nélkül is, sokféle csatlakozási lehetőséggel. Az MG4250-be beépítették a Wi-Fi és PIXMA Cloud Link kapcsolatot – ez utóbbi közvetlen hozzáférést kínál a Picasa online albumjaihoz, lehetővé teszi a webes sablonok nyomtatását és elérhetővé a Google Cloud Print funkciót. Mivel sokféle vezetékes és vezeték nélküli technológiával képes csatlakozni, a felhasználók lényegében bárhonnan nyomtathatnak otthon, mindenféle vezeték nélküli készülékről.
A magas nyomtatási sebesség (9,9 kép/perc monokróm és 5,7 kép/perc színes nyomatok esetén) azt jelenti, hogy az MG4250 gyorsan megbirkózik a kiváló minőségű dokumentumok és a fotólabor-minőségű képek nyomtatásával. Az automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióval a papírköltségek akár felét is megtakaríthatjuk.


Elérhetőség
A PIXMA MP230, MG2250, MG3250 és MG4250 az európai, közel-keleti és afrikai régióban 2012. szeptemberétől lesz elérhető.


PIXMA MP230 – a legfontosabb jellemzők:


•    Multifunkciós: nyomtatás, másolás és beolvasás
•    Egyszerű üzembe helyezés és kezelés
•    Gyors dokumentum- és fotónyomtatás
•    Nyomtasson többet a nagykapacitású XL tintákkal (opcionális)
•    Egyszerű, hatékony webes nyomtatás
•    My Image Garden szoftver
•    Print Your Days alkalmazás a Facebook-fotók kinyomtatásához

PIXMA MG2250 – a legfontosabb jellemzők:


•    Multifunkciós: nyomtatás, másolás és beolvasás
•    Gyors dokumentum- és fotónyomtatás
•    Egyszerű, hatékony webes nyomtatás
•    Nyomtasson többet a nagykapacitású XL tintákkal (opcionális)
•    My Image Garden szoftver
•    Print Your Days alkalmazás a Facebook-fotók kinyomtatásához
•    Automatikus be- és kikapcsolási beállítások

PIXMA MG3250 – a legfontosabb jellemzők:


•    Wi-Fi multifunkciós: nyomtatás, másolás és beolvasás
•    Mobil nyomtatás és Apple AirPrint-támogatás
•    Egyszerű, hatékony webes nyomtatás
•    Nyomtasson többet a nagykapacitású XL tintákkal (opcionális)
•    Papírtakarékosság az automatikus kétoldalas nyomtatással
•    Gyors dokumentum- és fotónyomtatás
•    My Image Garden szoftver
•    Automatikus be- és kikapcsolási beállítások

PIXMA MG4250 – a legfontosabb jellemzők:


•    Kiváló, Wi-Fi-s multifunkciós készülékNyomtatási, másolási és beolvasási funkciók
•    PIXMA Cloud Link Google Cloud Printtel
•    Mobil nyomtatás és Apple AirPrint-támogatás
•    Nyomtasson többet a nagykapacitású XL tintákkal (opcionális)
•    Papírtakarékosság az automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióval
•    Gyors dokumentum- és fotónyomtatás
•    My Image Garden szoftverNyomtatás