Fotó pályázatok

Inspiráljunk másokat – és nyerjünk!

Közzétéve itt: Pályázatok

Újraindult a CEWE FOTÓKÖNYV pályázat

Harmadik alkalommal hirdetik meg a CEWE FOTÓKÖNYV pályázatot, amelynek során ezúttal még több, összesen mintegy 2 millió forint értékű nyereménnyel díjazzák a legszebb alkotásokat.

Sőt, most minden bátor pályázót megjutalmaznak egy 3000 forintos CEWE-kuponnal is!

Ez a megmérettetés azonban nem csak a győzelem miatt fontos, hanem azért is, hogy valamennyi induló bemutathassa kreativitását, fotós tehetségét és azt, hogy miként látja a világot, ezzel inspirálva másokat is az élményeik megélésére és a jobbnál-jobb fotókönyvek készítésére.

Valóságos kreatív ötletgyűjteményként tekinthetünk a nem is olyan rég lezárult, második CEWE FOTÓKÖNYV pályázat díjazott alkotásaira, hiszen a nagyszerű fényképek felhasználása mellett kiváló kivitelezés és érdekes megoldások jellemzik őket.

Ez is ösztönözte a vállalatot arra, hogy minél hamarabb újra próba elé állítsa a fotókönyvkészítőket, ezzel folytatva az inspirációs láncot, amely túlmutat a puszta kivitelezésen.

Hiszen egy szép fotókönyvben nem csak a megvalósítás szellemességét csodáljuk, hanem magát a választott témát is, az átélt élményeket csakúgy, minta megörökítés és szerkesztés mikéntjét.

A most újraindított CEWE FOTÓKÖNYV pályázaton négy – Utazás, Család, Esküvő és Egyéb – kategóriában várják a résztvevőket, akik egészen 2019. április 15-ig küldhetnek be személyenként akár öt anyagot is.

Feltétel azonban, hogy az adott könyv a pályázás időpontja előtti hat héten belül kerüljön megrendelésre.

A pályázási folyamat egyébként nagyon egyszerű és teljes mértékben online felületen zajlik, ahol aztán csillagokkal meg is lehet jelölni a kedvenceket.

Ez utóbbiak gyűjtése azért is fontos, mert a 10 legtöbb csillaggal ellátott fotókönyv közül fogják kiválasztani a közönségdíjas alkotást.

CEWE fotókönyv pályázat 2018 hírdetőkép

Emellett a verseny végén az egyes kategóriák 10-10 legjobbját részesítik értékes nyereményben, az első helyezettek közül pedig egy különdíjast hirdetnek, aki egy 500 ezer forintos utazással is gazdagodik.

De havonta is érdemes követni az eseményeket, ugyanis az egyes hónapok legkiválóbb könyveit is 20 ezer forintos CEWE-utalvánnyal jutalmazzák.

Nyereményekben tehát nem lesz hiány, hiszen azok összértéke eléri a 2 millió forintot.

Sőt, most minden bátor pályázót megjutalmaznak egy 3000 forintos CEWE-kuponnal is!
„Nincs más hátra, mint hogy nagyon kellemes élményeket és nagyszerű fotókönyvkészítést kívánjunk minden lelkes fotósnak, fotókönyvre fel!” – emelte ki Szekeres Eszter, a CEWE Magyarország márkamenedzsere.

A CEWE Magyarországról

A Németországban 1961-ben alapított CEWE csoport 25 európai országban jelen lévő, piacvezető, fotókidolgozással, fotókönyvekkel, fényképes ajándékokkal és digitális nyomdai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat, amely mintegy 3600 munkatársat foglalkoztat.

2017-ben a CEWE 2,2 milliárd fotót, valamint mintegy 6 millió CEWE FOTÓKÖNYVET szállított ki többek között több mint 20 000 partnerüzletén keresztül, amelynek köszönhetően a konszolidált éves árbevétele elérte az 599,4 millió eurót.

A CEWE Magyarország a vállalat 11 európai kiemelt fotó és digitális nyomdai központjának egyike, amely hazánkból látja el a környező román, szerb, horvát és szlovén piacot is.

A cég 2000 négyzetméteres telephelyén mintegy 60 alkalmazottat foglalkoztat, éves forgalma 2 milliárd forint.

A fotókidolgozásban, valamint fotókönyv gyártásban Magyarországon is piacvezető CEWE a legújabb technikai eszközöket és fejlesztéseket felhasználva, ma már nagyobb részt online platformokon keresztül szolgálja ki ügyfeleit, valamint digitális nyomdai ágazattal is rendelkezik.

Többek között az effektlakkozott CEWE FOTÓKÖNYV révén a TIPA World Awards-on a cég idén elnyerte a világ legjobb fotószolgáltatója címet.

A CEWE nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, különösen az éghajlatvédelem terén vezető vállalat, valamennyi termékét klíma semlegesen gyártja.

Emellett évek óta nagy erőkkel támogatja a nemzetközi és a hazai SOS Gyermekfalvakat is.

Nyomtatás