Könyvajánló

Világszép Gyilkos-tó

Az 50 éves fennállását ünneplő Győri Fotóklub újabb jeles eseményére lesz december 6-án 17 órakor Erdélyben. A Hargita megyében, Gyergyószentmiklóson élő tagjának Dezső László természetfotográfus kiállítás megnyitóval egybekötött könyvbemutatójára kerül sor.

Világszép Gyilkos-tóVilágszép Gyilkos-tó Mesevilág a havasok keblén című képes albumot, mely a világhírű Gyilkos-tavat és Nagy-Hagymás hegységet mutatja be, a gyergyószentmiklósi Pro Art Galériában ismerteti Szabó Béla fotóművész, a Győri Fotóklub elnöke. A nagyméretű (32x24 cm-es, 160 oldalas) fotóalbumban az alkotó több éves munkáját tárja az olvasó elé. A csodálatos fotók egy olyan világot mutatnak be az olvasónak, amelynek megmutatására csak egy olyan fotográfus képes, aki ismeri ennek a csodálatos, de egyben zord vidéknek minden rejtelmét és csodáját.


A könyv Magyarországon megrendelhető a következő címen:

Szabó Béla 9153 Öttevény, Fő u. 57. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 30/9592-760
7500 FT+ postaköltség utánvéttel.

Erdélyben: a Mark House Kiadónál, Gyergyószentmiklós 535500, Gábor Áron u. 4. sz., tel.: 0266-364.674, illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen 90 lej + postaköltség utánvéttel.

Nyomtatás