Fotós hírek

5 év kiterjesztett garancia Panasonic Lumix LX100II fényképezőgépekre

Kiterjesztett garancia akciót indít a Panasonic.

Különleges lehetőség a vásárlók számára.

Varsó, 2018. október 24.–Az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépek jótállási idejét kettőről öt évre növeli a Panasonic, amennyiben a vásárló a kampányidőszak alatt regisztrál az akció weboldalán.Lumix LX100II a prémium kompakt fényképezőgép

A nemrég bemutatott Lumix LX100 II a nagy sikerű LX100 prémium kompakt fényképezőgép utóda.

Az immár hetedik generációs LX-sorozat minden utcai fotós ideális társa.

Az új gép formáját az LX100-tól örökölte, de számos fejlesztés található benne.

Az új, 17 megapixeles, állítható képarányú négyharmados érzékelő mellett az LX100 II nagy sebességű Leica DC VARIO-SUMMILUX f/1.7-f/2.8 objektívvel is büszkélkedhet, amely 24–75 mm-es gyújtótávolságot nyújt (35 mm-es megfelelés).

Az új 3,0 hüvelykes érintőképernyő, továbbá az élőképes kereső (Live View Finder – LVF) rugalmasságával a fotósok teljes szabadságot élvezhetnek a felvételek összeállítása során.

Mindemellett a fényképezőgép olyan funkciókat is rejt, mint a 4K videó és 4K fotó, az új monokróm fotóstílus, a Bluetooth és a Wi-Fi csatlakoztathatóság, valamint az USB-töltési lehetőség az utazás alatti egyszerű akkumulátor töltéshez.

Kiterjesztett garancia

Aki szeretne részt venni a kiterjesztett garancia akcióban, nem kell mást tennie, mint az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépét regisztrálni a promóció weboldalán.

Az akció 2018. november 30-ig tart, a regisztrációra 2018. december 31-ig van lehetőség


Nyomtatás

Új gépek garmadáját mutatta be hazánkban is az Epson

Nagy formátumú nyomtatók, 20 000 lumen fényerejű WUXGA projektor, kompakt és dizájnos otthoni nyomtatók is megtekinthetőek voltak az Öbölházban.

2018. október 17., Budapest – Számos új eszköz debütált hazánkban az Epson három helyszínes roadshowján, melynek utolsó állomása a budapesti Öbölház volt.

Az eseményen sajtótájékoztatót tartott a vállalat hazai vezetése, illetve az IDC elemzőcég nyomtatóipari kitekintését is meghallgathatták a jelenlévők.

Szombathely és Debrecen után Budapestre is megérkezett az Epson Magyarország roadshowja, mely alapvetően az üzleti partnereknek szóló konferenciasorozat, azonban a budapesti állomáson a szélesebb közönség számára is tartogatott meglepetéseket a gyártó.

A sajtótájékoztatón Fábián Miklós, az Epson Magyarország kereskedelmi vezetője elmondta: „Az Epson töretlen sikerének kulcsa az, hogy a vásárlói igényekre reflektálva, minőségi, megbízható eszközöket gyárt, melyek megkönnyítik a felhasználók életét.

 

A vállalat napi 1,5 millió dollárt költ kutatás-fejlesztésre, ez azt jelenti, hogy éves szinten a K+F-re fordított összeg eléri a bevétel 5 százalékát.”

Cikk folytatása

Nyomtatás

Elindult a Sony α Universe Europe

A Sony fotózással kapcsolatos online felületének célja, hogy bemutassa az európai fotókultúra szépségét

A Sony elindította legújabb weboldalát, a Sony α Universe Europe-ot, amely folyamatosan frissülő hasznos és exkluzív tartalmakkal várja a Sony eszközökkel rendelkező felhasználókat.

Az érdeklődők az alábbi témák mellett megismerhetik a Sony magyarországi nagykövetét, a díjnyertes fotós, Erdélyi Gábor életét és munkásságát is:

-    Fotózással kapcsolatos általános cikkek a Sony nagyköveteitől
-    Ismeretterjesztő tematikus tartalmak profi fotósoktól
-    Gyűjtemények a Sony nagyköveteinek életéről és munkásságáról
-    Információk a Sony digitális képalkotással kapcsolatos fotóversenyeiről és fotópályázatairól
-    Tájékoztatók eseményekről és workshopokról, ahol a látogatók személyesen próbálhatják ki a Sony legújabb termékeit
-    A Sony legfrissebb hírei a fotózás világából

A Sony α Universe betekintést enged a nagykövetek mindennapi életébe és részletesen ismerteti fotózás iránti szenvedélyüket, amely nem csak meghatározza, de inspirálja is munkájukat.

A honlapon található részletes, mégis könnyen érthető szakmai anyagokból a felhasználók fejleszthetik technikai tudásukat, ihletet meríthetnek következő munkájukhoz, valamint elsajátíthatják a sikeres fotózáshoz szükséges alapismereteket.

„Az utóbbi években a Sony termékei új irányokat, új színeket hoztak a fotózás világába.

A Sony α Universe Europe elindításával célunk, hogy segítsünk felhasználóinknak megismerni és teljes mértékben kihasználni a Sony felszerelésükben rejlő lehetőségeket” -mondta Yann Salmon-Legagneur, a Sony Europe termékmarketing igazgatója.

„Szeretnénk felhasználóbaráttá tenni az első látásra bonyolultnak és nehéznek tűnő fotózási technikákat és arra ösztökélni a fotósokat, hogy – a világ legjobb fotósainak útmutatásai és jó tanácsai segítségével –merjenek új dolgokat kipróbálni.”

Az új Sony α Universe Europe weboldal 22 európai nyelven, folyamatosan frissülő tartalmakkal várja az érdeklődőket.Regisztráljon weboldalunkon hogy értesüljön a legfrissebb hírekről és válogasson a legkülönbözőbb témákból.

Erdélyi Gábor életrajza, valamint válogatott képei az alábbi linken érhetők el: https://www.sony.hu/alphauniverse/ambassadors/gabor-erdelyi

Nyomtatás

Teljesítményt és felhasználói élményt fokozó firmware-frissítés érkezik a DC-GH5, DC-GH5S, DC-G9, DC-GX9 fényképezőgépekhez

Teljesítményt és felhasználói élményt fokozó firmware-frissítést jelentett be a Panasonic a DC-GH5 (firmware-verzió: 2.4), DC-GH5S (firmware-verzió: 1.2), DC-G9 (firmware-verzió: 1.2) és DC-GX9 (firmware-verzió: 1.2) fényképezőgépekre.

Az új firmware az alábbi fejlesztéseket tartalmazza:

LUMIX DC-GH5 (firmware-verzió: 2.4)
1. AF-teljesítmény növelése
2. Fejlesztés a videorögzítés működtetésében

LUMIX DC-GH5S (firmware-verzió: 1.2)
1. AF-teljesítmény növelése
2. Stabilabb HDMI-kimenet
3. Megnövelt videorögzítési teljesítmény
4. Továbbfejlesztett működés bizonyos fényviszonyok (fénycsövek, stb.) mellett.

LUMIX DC-G9 (firmware-verzió: 1.2)
1. AF-teljesítmény növelése
2. Továbbfejlesztett működés bizonyos fényviszonyok (fénycsövek, stb.) mellett.

LUMIX DC-GX9 (firmware-verzió: 1.2)
1. Továbbfejlesztett működés bizonyos fényviszonyok (fénycsövek, stb.) mellett.


A DC-GH5/GH5S/G9 fényképezőgépek firmware-frissítéséről további információ található az alábbi oldalakon.

A firmware-frissítések megjelenése 2018 október végén várható a LUMIX Global Customer Support oldalon.

LUMIX DC-GH5 (firmware-verzió: 2.4)
http://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/gh5_firmware.html
LUMIX DC-GH5S (firmware-verzió: 1.2)
http://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/gh5s_firmware.html
LUMIX DC-G9 (firmware-verzió: 1.2)
http://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/g9_firmware.html

LUMIX Global Customer Support
http://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/dsc/download/index.html

•A specifikáció előzetes értesítés nélkül változhat

Nyomtatás

A Panasonic két fényképezőgépet is fejleszt vadonatúj, cserélhető objektíves tükör nélküli Full-Frame fényképezőgép kínálatához

Oszaka, Japán - A Panasonic Corporation kifejlesztette két első, 35 mm-es Full-Frame képérzékelővel rendelkező modelljét cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgép kínálatához: a LUMIX S1R-t és S1-et.

Az új készülékek tartalmazzák a világ első 4K 60p/50p videorögzítő funkcióját és a Dual I.S. képstabilizáló rendszert.

A LUMIX S sorozat részeként a Panasonic 2019 elején kívánja őket bevezetni a nemzetközi piacon.

Cikk folytatása

Nyomtatás