• Kezdőlap
  • Hírek
  • Kicsi méret, nagy tudás: megérkezett a tökéletes családi DSLR fényképező Canon EOS 250D

            

Fotós hírek

Kicsi méret, nagy tudás: megérkezett a tökéletes családi DSLR fényképező Canon EOS 250D

Már előrendelhető az április 25-től megvásárolható vadonatúj Canon DSLR fényképzeőgép, az EOS  250D.

A világ legkönnyebb, mozgatható kijelzővel rendelkező DSLR fényképezője  azoknak készült, akik eddig mobiltelefonnal vagy egyszerűbb fényképezőgéppel fotózták élményeiket.

A Canon többszörös díjnyertes EOS 200D utóda, az EOS 250D kezelőfelülete kezdő fotósok számára is könnyen érthető.

A képernyőn megjelenő tippekkel és trükkökkel bárki jól kihasználhatja a készülék képességeit.

A Canon CreativeAssist funkciója megkönnyíti az élmények képzelet gazdag rögzítését, hiszen a fotó elkészítése során vagy azt követően számos effektet, szűrőt és színhőmérséklet-állítási lehetőséget vehetünk igénybe.

24,1 megapixeles Dual Pixel CMOS APS-C érzékelővel rendelkezik.

A fényképezőgép csúcstechnológiája és könnyű kezelhetősége miatt az EOS 250D a tökéletes tükörreflexes készülék azoknak, akik a jövendő generációk számára is élvezetes módon kívánják megörökíteni az emlékezetes családi pillanatokat.

 

A készülék a DIGIC 8 processzort rejti magában: a Canon legújabb képfeldolgozó processzora vezérel számos funkciót, például a 4K videorögzítést, a 4K timelapse funkciót és a 4K állóképek kivágását a 4K videókból.

A Canon DIGIC 8 képfeldolgozó processzora a LiveView autofókusz-pontosítás és a Szem AF, az AutoLightingOptimizer, a Digital LensOptimizer és a HighlightTonePriority terén eszközölt javítások sorával segíti az éles, nagy felbontású képek készítését, amelyek már a fényképezőgépről közvetlenül megoszthatók.

Az EOS 250D minden alkalomra jó választás, autofókusza szupergyors és reszponzív.

A Canon Dual Pixel CMOS AF technológiája az álló- és mozgóképek rögzítése során a család, a barátok fókuszban tartását teszi lehetővé az érintőképernyő segítségével.

A klasszikus fényképezési élmény érdekében az EOS 250D 9 pontos autofókusz állási lehetőséget nyújtó optikai keresővel is rendelkezik, így a pillanatot tisztán, a szabad szemmel láthatóhoz hűen lehet megörökíteni.

Intuitív Vari-Angle érintőképernyője különféle szögekből teszi lehetővé a kényelmes exponálást, így egyszerűen készülhetnek a családi szelfik, vagy videó blogok.

A többi Canon termékhez hasonlóan egyszerűen kapcsolódik az okoskészülékekhez.

Amikor a képek és videók megosztásra készen állnak, az EOS 250D a Canon Camera Connect, iOS és Android operációs rendszerhez kialakított ingyenes alkalmazása segítségével pár kattintással kapcsolódik okoseszközökhöz   Bluetooth®  és Wi-Fi kapcsolattal.

A képek és videók teljes minőségben letölthetők okoskészülékre, azokat át lehet tekinteni, közzé lehet tenni közösségi médiában, vagy meg lehet osztani a barátok, a család körében.

A Canon Camera Connect az okoseszközről történő távoli exponálást is megkönnyíti, így távirányítással lehet családi fotókat vagy éppen a szelfiket készíteni.

A kép az Automatic Image Transfer funkció segítségével elkészültét követően azonnal átküldhető az össze párosítot okoseszközre, így megnyugodhatunk: becses emlékeinkről biztonsági másolat készült.

Az EOS 250D három színben: fekete, fehér és ezüst kivitelben készül, a Canon EOS világának része, mely több mint 80 világszínvonalú objektívvel, vakuval és kiegészítővel biztosítja az optimális választást a fényképező képességeinek bővítéséhez.

Az EOS 250D irányított, kreatív funkciói a Canon csúcstechnológiájával karöltve segít a családoknak a történetmesélés nagyszerűségének kialakításában, eszközt és tudást biztosít számukra ahhoz, hogy egy kattintással csodás emlékeket örökíthessenek meg.

Canon EOS 250D / Legfontosabb jellemzők:
•    24,1 megapixeles APS-C szenzor és DIGIC 8 processzor     
o    Elsőrendű képminőség rossz fényviszonyok között is
•    Opticai kereső
o    Láss mindent úgy, ahogy van – tisztán és egyszerűen
•    4K video
o    Hihetetlen felbontásban
•    Dual Pixel CMOS AF
o    Live View üzemmódban gyorsan fókuszál a fotók, zökkenőmentesen a videók készítéséhez
•    Változtatható szögű érintőképernyő
o    Fotózz bármilyen szögből, az érintőképernyőn már jól ismert mozdulatokkal vezérelheted a fényképezőgépet
•    Az irányított kezelőfelület segít tanulni
o    Barátságos gyakorlati tanácsok segítségével tanulhatod meg, hogyan készíts olyan képet, amilyet szeretnél
•    Bluetooth®*** és Wi-Fi
o    A fényképező és az okoseszköz között állandó kapcsolat segíti az egyszerű, automatikus megosztást
•    Creative Assist
o    Próbálj ki új technikákat, javíts a képeiden

Nyomtatás