• Kezdőlap
 • Hírek
 • A pehelykönnyű 35mm F1.8 prím objektívvel bővül a Sony Full-Frame kínálata

            

Fotós hírek

A pehelykönnyű 35mm F1.8 prím objektívvel bővül a Sony Full-Frame kínálata

A Sony bejelentette az E-bajonettes full-frame objektív termékcsaládjának legújabb tagját, az FE 35mm F1.8 nagy rekesznyílású és széles látószögű prímobjektívet (SEL35F18F).

Kis méretéből és könnyű súlyából adódóan a nagy rekesznyílású és széles látószögű SEL35F18F különböző típusú fotózásokhoz egyaránt alkalmas, legyen szó pillanatképekről, gasztro fotókról, tájképekről vagy éjszakai fotózásról.

Az új objektív maximális F1.8-as rekesznyílásával kiváló képminőséget garantál a teljes képmezőn, a csendes autofókusz és a stabil követési teljesítmény miatt pedig remek választás lehet álló- és mozgóképek készítéséhez egyaránt.

Kis mérete miatt APS-C és full-frame vázakhoz is illeszkedik az 52.5 milliméternek megfelelő gyújtótávolságot kínál.

Általános jellemzők:

Magas felbontású és széles rekesznyílású full-frame teljesítmény, könnyű és hordozható kialakításban

 

 • Az objektív a hordozhatóság új szintjét képviseli maximális F1.8-as rekesznyílásával, 280 grammos tömegével és 65.6 mm x 73 mm-es átmérőjével.

 

 

 

 • Továbbfejlesztett optikai kialakítás beépített aszférikus lencsetaggal, mely minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációt és magas felbontást nyújt a teljes képmezőn 9 lamellás, kör alakú nyílásszerkezet garantálja a gyönyörű bokeh effektet.

 

 • Az objektív minimális fókusztávolsága 0.22m,maximális nagyítási mértéke pedig 0.24x, így makrófotózás közben is megállja a helyét.

Minden igényt kielégítő vezérlés

 • A könnyedén elérhető és testre szabható exponáló gomb és fókuszmód kapcsoló segítik az azonnali váltást az automatikus és manuális fókusz között.

 

 • A lineárisan reagáló MF szabályozza a manuális fókuszálást, amely pontos kézivezérlést tesz lehetővé.

 

 • Por-és nedvességálló kialakítása hozzájárul az objektív sokoldalú és megbízható működéséhez, így szélsőséges körülmények között is megbízható kiegészítő lehet fotózáskor.

  Csendes működésű AF kiváló témakövetéssel videók és állóképek rögzítésekor is

 

 • Gyors, pontos és csendes lineáris AF meghajtó rendszer a precíz fókuszértállóképek és videók esetén is

  „A 35mm-esprímobjektívsokoldalú működésének köszönhetően szinte bármilyen körülmények között megállja a helyét, így kiváló választás lehet mind amatőr, mind professzionális fotósoknak. Mindemellett a termék nem csak pehelykönnyű, de képes a teljes képmezőn át tartó, tűéles képek rögzítésére is, ezért úgy gondoljuk, hogy a SEL35F18F fotósok és videós tartalmakat gyártó felhasználóink érdeklődését is felkelti”

– mondta YannSalmon-Legagneur, a Sony digitális képalkotó eszközeiért felelős marketing igazgatója.

Elérhetőség

Az FE 35mm F1.8 objektív 2019 augusztusától érhető el Európában.

Nyomtatás