Fotós hírek

Profi fotótáskák a Hamától

Idén márciustól Magyarországon is kapható fotótáskáival kifejezetten a profikat célozza meg az eddig elsősorban hobbi és amatőr fotósok igényeit kiszolgáló Hama. A Defender nevet viselő táskasorozat piacra dobásával a német gyártó olyan ismert márkákkal kel versenyre, mint a Lowepro vagy a Kata, miközben árban jóval a konkurensei alatt marad.

Fotós tartozékaival és kiegészítőivel a Hama eddig elsősorban amatőrök igényeit szolgálta, bár Sigma és Braun fotócikkek kizárólagos hazai forgalmazójaként már a profik piacán is megvetette a lábát. A tavaly decemberben bemutatott, 2008 márciusától itthon is kapható Defender termékcsaláddal azonban a táskák terén is belépett a professzionális kategóriába.

A kilenctagú termékcsalád hét különböző táskából és két különálló, de a táskákkal jól kombinálható objektívtokból áll. A legkisebb táska 23,5x17x19,5, míg a legterebélyesebb 42x27x30 centiméteres. A termékek áraik mellett elsősorban a hosszú távú használatot garantáló minőségi kivitellel és számos beépített szolgáltatással hívják fel magukra a figyelmet, mint például esővédő huzat, memóriakártya-tartó tok, karabineren rögzíthető kulcstartók, flexibilis elválasztó- és L-párnák, notebook és MP3 lejátszók kábelkivezető nyílása.

Nyomtatás