Fotós hírek

Digital IXUS 860 IS

Budapest, 2008. június 26. – Mindegy, hogy Dubai partjainál vízisízik vagy a horvát vizeken lovagolja meg a hullámokat, a 8,0 megapixeles Canon Digital IXUS 860 IS segítségével könnyedén megörökítheti a nyár forró vagy éppen hűsítői élményeit.

Kicsiny méretének köszönhetően kényelmesen elfér a strandfelszerelések között, és a széles látószögű objektívvel látványos felvételeket készíthet a szörfözésről és a partról. A széles látószögű képek könnyedén megjeleníthetők az igen nagy felbontású, 3,0” méretű LCD kijelzőn. Spontán VGA-videókat is készíthet vele, így a Digital IXUS 860 IS egy rendkívül megbízható nyári útitárs.

 

A Canon fotótippjei a nyárra

A Digital IXUS 860 IS gyorsan, egyszerűen és kiváló minőségben örökíti meg a felejthetetlen nyári élményeket.

 

·         Merüljön! A fényképezőgéphez kapható vízálló tokkal akár 40 méter mélyre is lemerülhet a kis készülékkel. És amiatt sem kell aggódnia, hogy a homok vagy víz tönkreteszi a fényképezőgépet.

·         Zooooom! A 3,8x-os optikai zoomot biztosító lencsével bármikor közel kerülhet a part legdögösebb hölgyéhez. A széles látószöggel pedig egyszerre készíthet fényképet a barátairól és a tájról egyaránt.

·         Kalandra fel! Ne csak a nyaralás vonzó helyszíneit, a fényképezőgépet is fedezze fel és használja ki a rendelkezésre álló 17 különböző témát! Garantáltan találni fog az igényeihez éppen illeszkedőt. Kipróbálhatja például a tengerparti vakító napfényhez alkalmazkodó üzemmódot.

  • Maradhat? Exponálás után azonnal ellenőrizheti az elkészült fényképet a tekintélyes méretű 3,0 hüvelyk széles színes kijelzőn, mivel nagy színkontrasztú, ütés- és karcolásálló képernyő rendkívül széles láthatósági szöget biztosít.
  • Vár a világ! A szörfösök mozgását igazán érdemes kiegészíteni a hullámok morajával. A fényképezőgép VGA-videomódjával könnyedén és élethűen rögzítheti a mozgalmas képsorokat is.

Nyomtatás