• Kezdőlap
  • Hírek
  • Integrált extenderrel rendelkező új Canon teleobjektív fejlesztés

            

Fotós hírek

Integrált extenderrel rendelkező új Canon teleobjektív fejlesztés

 

Budapest, 2011. február 14. – A Canon a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette az EF 200-400mm f/4L IS USM EXTENDER 1.4 ×, integrált extenderrel rendelkező teleobjektív fejlesztését. Az EOS digitális tükörreflexes (DSLR) fényképezőgép családjához tartozó új objektív – amelyet először a Yokohamában megrendezett CP+ kiállításon mutatnak be – ideális kiegészítő a sport- és természetfotósok számára. A megnövelt, 280–560 mm-ig terjedő fókusztartományt biztosító, beépített 1.4× konverternek köszönhetően az objektív kivételes rugalmasságot biztosít a felhasználók számára. Az EF 200-400mm f/4L IS USM EXTENDER 1.4× objektív tökéletes választás a nagy teljesítményt, a gyors rekeszértéket, és a rugalmas teleobjektív tartományt igénylő fényképészek számára.

 

A minden fókusztartományban kiemelkedő képminőséget biztosító modell segítségével a felhasználók egyetlen objektívvel számtalan különböző témáról készíthetnek felvételeket. Az objektív a Canon elismert, L sorozatú professzionális objektívcsaládjának új tagjaként a sokoldalúság, a kiváló optikai teljesítmény és a továbbfejlesztett, időjárásálló konstrukció egyedülálló kombinációját nyújtja a felhasználók számára. A megnövelt teljesítményt, valamint fejlettebb funkciókat biztosító, a kezdő felhasználóktól a szakemberekig mindenki igényeit kielégítő modell a Canon EF objektívcsalád folyamatos fejlesztésének eredményeként kerül piacra.
Az EF 200-400mm f/4L IS USM EXTENDER 1.4× integrált extenderrel rendelkező teleobjektív forgalmazása várhatóan 2011-ben kezdődik.

Canon Europe
A Canon Europe a világszerte ismert, fotográfiai és képalkotási technológiák vezető fejlesztő vállalatának, a japán Canon Inc. leányvállalata. Az 1937-ben alapított Canon Inc. több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az optikai kutatások és fejlesztések területén. Bővebb információért kérjük, látogasson el a Canon magyar nyelvű honlapjára: www.canon.huNyomtatás