• Kezdőlap
  • Hírek
  • Megérkezett a PIXMA TS705, a Canon legkisebb 5 tintapatronos egy funkciós nyomtatója

            

Fotós hírek

Megérkezett a PIXMA TS705, a Canon legkisebb 5 tintapatronos egy funkciós nyomtatója

Az intelligens, hálózatra kapcsolható és megfizethető árú tintasugaras nyomtató kiváló választás otthonra vagy irodai használatra.

 

PIXMA TS705Budapest, Magyarország, 2019. január 7.  - Ma mutatták be az európai piacon a Canon legkisebb 5 patronos nyomtatóját.

A Canon PIXMA TS705 tökéletes otthoni vagy irodai használatra egyaránt, 350 lap kapacitású, kétutas papíradagolóval, valamint számos hálózati kapcsolattal rendelkezik(többek között Amazon Alexa és Google Home integráció lehetséges).

Mindezek mellett a nyomtató többfajta papírral és kreatív alkalmazással kompatibilis, amelyekkel új szintre emelkedik a személyre szabott nyomtatás élménye.

Bár az új, kompakt nyomtató 18%-kal kisebb elődjétől, a PIXMA iP7250-től, az új Canon PIXMA TS705 minden fontos funkciót tartalmaz, mint a hangvezérlés, hálózatra kapcsolhatóság és tinta-takarékos patronok.

350 lapos kapacitásával a PIXMA TS705 tökéletes választás olyan kisvállalkozások számára, ahol a zavartalan hagyományos papíros nyomtatás elengedhetetlen.

A maximális produktivitást kétutas papíradagoló biztosítja, a hátsó papíradagoló pedig alkalmas bármilyen típusú papír befogadására - legyen szó matt vagy fényes papírról, 8,9x8,9 cm méretű, vagy A4-es papírról.

A nyomtató üzemeltetését az LCD érintőképernyő teszi egyszerűvé.

A Canon PIXMA TS705 5 egyéni tintával dolgozik, így éles kontúrokat, magas minőségű dokumentumokat, vibráló fotókat és számtalan kreatív tartalmat nyomtathatunk.

Mindezek mellett az opcionális XL és XXL tintapatronokkal többet nyomtathatunk olcsóbban, és az 5 egyéni patronnak köszönhetően csak a kifogyott tintát kell cserélni.

A Canon PRINT alkalmazás elérhető iOS-en és Androidon is, így a felhasználók közvetlenül okoseszközeikről indíthatják a nyomtatást Wi-Fi segítségével.

Az alkalmazás okostelefon változata segítségével könnyedén nyomtathatunk, elég csak egy fotót készíteni a dokumentumról és azt PDF-be konvertálni.

Ethernet hozzáférés esetén a Canon PIXMA TS705 tulajdonosok élvezhetik a biztonságos és nagysebességű kapcsolatok további előnyeit is.

A PIXMA Cloud Link pedig egyszerűvé varázsolja a mindennapokat, hiszen a felhasználók közvetlenül nyomtathatnak olyan népszerű felhőszolgáltatásokból, mint Facebook, Instagram, Google Drive és DropBox, így téve zökkenőmentessé fontos dokumentumok azonnali nyomtatását a feszített tempójú munkanapokban.

 

A Canon Pixma TS705 kompatibilis továbbá az AirPrinttel (iOS), a Mopriával (Android) és Windows 10 Mobile-lal, így külön alkalmazás letöltése nélkül nyomtathatunk ezen eszközökről is.Hatékonyságra törekvő kisvállalkozások és környezettudatos családok számára tehát a Canon PIXMA TS705 a legtökéletesebb megoldás.

Az automata ki –és bekapcsoló gomb hozzáalakítható a munkaidőhöz vagy a családi ritmushoz, így az eszköz gazdaságosan működik, miközben készenlétben van, ha szükséges.

Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően a nyomtató segít takarékoskodni a papírral is.

A Canon Easy-PhotoPrintszerkesztője, melyet asztali számítógépre tervezett,rengetegszerkesztési és grafikai lehetőséget tartogat a személyre szabott nyomtatásban, mint például a személyre szabott naptárakat, kollázsokat vagy matricákat.

Ezeket több típusú papírra, például mágneses, öntapadós vagy 8,9x8,9 cm-es fotópapírra is nyomtathatjuk.

Sőt, a Canon Körömmatrica-készítő alkalmazása több mint 200 fajta sablont tartalmaz, amellyel lenyűgöző körömmatricákat nyomtathatunk a Canon PIXMA TS705 segítségével.

A Canon PIXMA TS705 és az eredeti Canon tinta használatával a felhasználók értékes pontokat gyűjthetnek a Canon Print Rewards programban, amelyeket termékekre, játékos ajándékokra vagy digitális szolgáltatásokra lehet beváltani.

Az EasyInkDelivery e-mail emlékeztetői pedig biztosítják, hogy a tintapatron utánpótlás rendelését soha ne felejtsük el.

A Canon eddigi legkisebb, méretéhez képest meglepően sok funkcióval bíró 5 tintás egyfunkciós nyomtatója a tökéletesen szolgálja ki a család nyomtatási igényeit ugyanúgy, mint egy kisvállalkozásét, amely egy gyorsan és tökéletesen működő, elérhető árú terméket keres.

Nagy felbontású képek: https://www.irista.com/gallery/1ur9psz15lup

   

A Canon PIXMA TS705 2019 februárjától elérhető kereskedelmi forgalomban.
További termék információért kérjük, látogasson el honlapunkra:
https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/


Kulcsfontosságú előnyök:
•    Minőségi fotónyomtatás és éles dokumentumok 5 egyéni tintával
•    Okos vezetéknélküliség és felhő kapcsolhatóság
•    Teljes felbontású LCD
•    Kétutas papíradagoló és automatikus kétoldalas nyomtatás
•    350 lapos kapacitás
•    Okos és kompakt formatervezés
•    Körömmatrica és lemez nyomtatás

A doboz tartalma:
•    Canon PIXMA TS705
•    Kezdő tintapatronok
•    Tápkábel
•    Telepítő CD-ROM
•    Kézikönyvek és egyéb dokumentumok


Nyomtatás