Fotós hírek

Epson Stylus S20

Budapest, 2008. július 1.– Az Epson bemutatta Stylus S20 nevű új dokumentum- és fotónyomtatóját, amely az egyenként cserélhető tintapatronok mellett kiváló minőséget nyújt és gazdaságos működtetést tesz lehetővé. A készüléket úgy tervezték meg, hogy stílusos megjelenésével illeszkedjen az otthonokba, miközben kielégíti a mindennapos nyomtatási igényeket.

Az új Epson Stylus S20 színes tintasugaras nyomtató a stílusos megjelenést ötvözi a kiváló minőséggel

Az Epson Stylus S20 kategóriájában szokatlan módon különálló tintapatronokkal rendelkezik, amelyeknek ára egyenként mindössze 1590 Ft. Mivel a felhasználóknak csak az épp kifogyott patront kell kicserélniük, kevesebb tintát pazarolnak el, így pénzt takarítanak meg. A nyomtató Epson DURABrite™ Ultra Ink tintát használ, amely egy fejlett pigmentalapú tintakészlet. A tinta egyedülálló tulajdonsága, hogy a részecskéit egy védő gyantaburok öleli körül. Ennek köszönhetően a nyomatok ellenállnak a víznek, a fakulásnak és az elmaszatolásnak, fotóalbumban pedig akár 200 évig is megőrzik minőségüket[1].

A nyomtatókban megtalálható Epson PhotoEnhance technológia révén a felhasználók a legjobbat hozhatják ki képeikből. A technológia a bőrtónusokat, a tájképeket és az eget automatikusan érzékeli, és a még jobb színátmenetek és nagyobb kontraszt érdekében különleges beállításokkal nyomtatja ki. Az ajándékba adott Epson Easy Photo Print pedig sok más hasznos tulajdonsága mellett hatékonyan távolítja el a vörösszem-effektus következményét.

A sebesség szintén a készülék erőssége, hiszen akár 26 fekete-fehér vagy 14 színes oldalt is képes kinyomtatni percenként.

Mo Musa, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „Az Epson S20 versenyképes árával, könnyű használhatóságával és kiváló minőségével elégíti ki az otthoni felhasználók igényeit.  A Stylus S20 a DURABrite Ultra Ink tintakészletnek köszönhetően lézer minőségű szövegeket nyomtat, miközben a fotónyomtatás terén is jeleskedik. Ráadásul, a vásárlók pénztárcáját is kíméli, színkomponensenként mindössze 1590 Ft-ba kerülő patronjaival.”

Az Epson Stylus S20 teljesíti az ENERGY STAR® szabvány követelményeit, így élő bizonyítéka az Epson környezetvédelem iránti elkötelezettségének. A vállalat célul tűzte ki a termékeinek tulajdonítható károsanyag-kibocsátás csökkentését. Ezt a célt szolgálja az újonnan bevezetett automatikus standby-funkció is, amely tovább csökkenti a készülék energiafogyasztását és növeli költséghatékonyságát.

Az Epson Stylus S20 legfontosabb tulajdonságai:

· Dokumentum- és fotónyomtató mindennapos használatra

· Színkomponensenként cserélhető tintapatronok

· Fotónyomtatás akár A4-es méretben

· Nyomtatási sebesség: akár 26 fekete-fehér vagy 14 színes oldal percenként

· Kiváló minőségű dokumentum- és fotónyomtatás az Epson DURABrite™ Ultra tintájának köszönhetően

· Automatikusan feljavítható fotók az Epson PhotoEnhance technológiával

· Pirosszem-effektus eltávolító az Epson Easy Photo Print-tel

· ENERGY STAR® szabványú készülék

· Ajánlott fogyasztói ár: 11.900 Ft – júliustól kapható[1] További információért látogasson el a www.epson.hu honlapra

Nyomtatás